TRANSFER BORSASI


Transferin bu hareketli günlerinde her taraftan gelen doğru yanlış transfer haberleriyle futbolseverlerin kafası oldukça karışmış durumda. Bizse nebusamimiyet ekibi olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmayıp en birinci ağızlardan transfer gerçeklerini öğrenip siz değerli okurlarımızla paylaşıyoruz.Geçen yılı büyük başarıyla kapatıp hem lig hemde Türkiye kupası şampiyonu olan Beşiktaş orta sahadaki yaratıcı oyuncu arayışlarını sürdürüyor. Aldığımız son haberlere göre Delgado’dan istediği verimi alamayan Beşiktaş Saplar SK’nın 10 numarası Erhan
Koçtürk ile anlaşmış. Fakat sağlık kontrollerinde günde 4 paket sigara içtiği için Erhan’ın akciğerlerinin çürüdüğü ortaya çıkmış ve filmlerde akciğer kalıntısına rastlanmadığı için imza aşamasında anlaşma bozulmuş. Hastane çıkışı açıklama yapan Erhan “ Beşiktaş’ın Allah belasını versin” dedi.
Mehmet Topuz’dan sonra transferin en flaş ismi olan İbrahim lazutu Fenerbahçe ile flört aşamasında. Aziz yıldırımın almayı iyice kafaya koyduğu lazut. Sol bekte Dünyanın en kaslı ve yakışıklı insanı olmasıyla bilinmekte. Fenerbahçe’nin yanı sıra uşak Banaz spordan da teklif alan lazut karar almakta zorlanıyor. Gönlü memleketi Uşak’tan yana olan lazut Fenerbahçe yönetiminin yaptığı astronomik teklif karşısında kararsız kalmış durumda. Fatih abisinin kantinde verdiği paranın tam 3 katını teklif eden Aziz Yıldırım ayrıca Sigorta yapmayı da teklif etmiş durumda. Aziz yıldırım’ın yakın çevresine lazut İbrahim’in beyaz peynir gibi olduğunu ve onu çok arzuladığını gerekirse 100 dolar vermeyi göze alacağını söylediği aldığımız duyumlar arasında.
Hem basketbolda hem de futbolda isim yapan Can Bartu’dan sonra son yıllarda iki sporda ses getiren tek kişi olan Irmak Selvi attığı füze gibi servisleriyle ve Futbol topuyla Kimi zaman 5 kimi zaman 6 sektirebilmesiyle spor severlerin gönlünde taht kurmuş ve transfer borsasına bomba gibi düşmüştür. Eczacıbaşı’nın yeni pasör olarak düşündüğü ırmak selvi eğer pasör olarak transfer olmazsa yaptığı güzel yemeklerden dolayı takıma aşçı olarak düşünülmekte. Aynı zamanda futboldaki üstün top tekniğinden dolayı milan’daki ronaldinho’nun alternatifi olarak transfer edilmeye çalışılıyor. Milan teknik direktörü ancelottiyi tek düşündürense ırmak selvinin konuşmalarında sık sık ellerini hareket ettirmesi zira ancelottinin el kol hareketlerini hiç sevmediği spor camiası tarafından bilinmekte.
Transfer günlerine rijkard transferiyle hızlı giren Galatasaray ise kaleye ve defansın sağına bir takviye düşünüyor. Saplar SK’nın başarılı kalecisi Aykut Ova Rijkard’ın yeni gözdesi kesinlikle önümüzdeki yıl Aykut’u kalede görmek istediğini yönetime söyleyen rijkard aynı zamanda defansın sağında saplar sk’nın iri yarı oyuncusu benek kebaplar zincirinin veliahtı Mehmet benek’i transfer etmek istiyor. Bu transferler önündeki tek pürüzse bu iki oyuncunun aralarındaki din tartışmaları yaptığı açıklamada Aykut’la aynı takımda oynamak mekruhtur diyen Benek aynı zamanda Aykut Ova’nın büyücü olduğunu ve gücünü saçlarından aldığını iddia etti. Bu açıklamalar karşısında Aykut ise Mehmet’in bağnaz yobaz fesat bir insan olduğunu ve sürekli kazak giydiğini belirtti. Her şeye rağmen ya benimsiniz ya kara toprağın diyen Galatasaray yönetimi Aykut’a her gün merkeze inip deliler gibi yemek yeme fırsatı Mehmet’e ise her camide geçerli olan loca kartı verecek bu durumda Mehmet her vakit namazında ön saflarda yer bulabilecek.
Bu arada ben bu yazıyı yazarken Televizyonda Ntv spor açık. Orda ki altyazıdan gördüğüm kadarıyla Barcelona’da benim peşime düşmüş e olacak o kadar yetenekten anlıyor adamlar. Şimdi yazımı bitirip menejerimle konuşmak için bilgisayar başından ayrılıyorum.

Sezer BAYRAM
(Saplar SK: Genel menejer – önlibero – takım kaptanı)