Fc Gider’de Kaleci Sıkıntısı Hat Safhada!!

Küresel kriz her yeri olduğu gibi Saplar SK’yı da vurdu. Oyuncuların ücretlerini karşılayamayacağını açıklayan yönetim, oyunculara isterlerse takımdan ayrılabilecekleri yönünde açıklamalarda bulundu. Ancak Saplar SK’yı para için sevmediklerini belirten oyuncular ortak bir karar alarak tam zamanlı sözleşmelerini yarı zamanlı opsiyonel olarak ayarlayarak, fifa’nın izin verdiği ölçüde kendilerine başka bir takımda daha oynama şansını verdiler.
Bütün bunların sonucunda Saplar SK oyuncularının peşine düşen “domates biber herkese gider” sloganıyla yola çıkan "FC Gider takımı Saplar SK takımının yıldız oyuncularını bir bir kulübe katmayı başardı. Saplar SK’nın eski şâşâlı günlerini aratmayacaklarını belirten kulüp, kadrosuna kattıkları oyuncular ile artık hedeflerinin çok daha yüksek olduğunu belirttiler.
Ancak aradan geçen süre içerisinde uyum sağlamakta sıkıntı çeken yeni oyuncular olduğu da bu aralar spor medyasının dilinden düşmüyor. Saplar SK’yı geçen yıl Türkiye’nin en prestijli organizasyonu olan Kocaeli Üniversitesi Futbol Turnuvasında Saplar SK’nın yarı finale kadar çıkmasında büyük pay sahibi olan Dilovası lakaplı Aykut Ova’nın bu kupadan beri kendini çok değiştirdiği ve sorumsuzca hareketler sergilediği arka kulislerde dolaşan dedikodulardan bir tanesiydi ki; geçenlerde gazetelere yansıyan alttaki haber’de bunu perçinler nitelikte:


FC GİDERDE BÜYÜK SKANDAL!!!
FC giderin büyük umutlarla Saplar SK’dan transfer ettiği kaleci Aykut Ova’nın disiplinsiz hareketlerinin ardı arkası kesilmiyor. Yaptığı son açıklamada “idolüm Cemal Nalga” diyen Aykut takımın 25 Kasım Çarşamba günü oynayacağı önemli müsabakada yine dershanesini bahane ederek arkadaşlarını yalnız bırakacağını yetkililere bildirdi. Evde oturup bilumum gereksiz sitelerde gezeceği herkes tarafından biliniyor olmasına rağmen ispatlanamaması şuan için Aykut’u sadece zanlı yapıyor. Fakat Aykut bu satıcı hareketlerinden dolayı FC Gider takım yönetimi tarafından süresiz kadro dışı bırakıldı. Bu gelişmeler üzerine Kaleci Murat Özen’e FC Gider teknik kadrosundan hazır ol emri geldi.
asdasd
Bu haberler üzerine “EMEK”tar kaleci suskunluğunu haftalar sonra bozdu ve zehir zemberek açıklamalarda bulundu…
Sessizliğinin nedenini
“biz takımın İŞÇİleriyiz ve iş yaparız”
şeklinde yorumlayan Aykut OVA takıma dargın olup olmadığı sorulduğunda
“biz de takım aşkı her şeyin üstündedir, takımımızı karşılıksız severiz ve kırgınlık dargınlık söz konusu bile olamaz”
Cevabını verdi…
Lakin yönetimle ilgili sıkıntılarını açıklayan EMEKtar kaleci,
söyleyecek fazla söz yok demiş, yalnızca yönetimin yeri geldiğinde kendine yakışır bir babacanlığının olması gerektiğini vurgulamıştır.
Dershane konusunda da, “
normalde maçlarımız genelde 23-24 arası yapılmaktaydı belki daha da geç ve tüm takvime bakıldığında maçların çoğunun pazartesi yahut Salı yapıldığı geri hemn hemen kalan kısmınında haftasonu yapıldığı görülür, dershane ile birlikte maçların hem bu üç güne sığdırılması ve daha erken saate alınmasının arkasında bir art niyet olmadığını düşünmek beni mutlu etmektedir.”
diyen Aykut OVA hakkında çıkan ideolünün cemal nalga olduğu dedikodularına da gülerek
“ben safkanım forma derdim hiç olmadı bu tür asılsız dedikoduların formamda gözü olanların kendi gerçekliklerini örtpas etmek için yaydıklarını düşünüyorum!” diye isim vermeyerek zehir zemberek açıklamalarda bulunan tecrübeli kalecinin, bu yorumundan sonra gözler ister istemez Murat Özen’e çevrildi!!
Bunların yanı sıra takım arkadaşlarını çok özlediğini belirten milli kaleci, en kısa zamanda kaptanımın arkasında yeşil sahalara dönmenin hayalini kuruyorum dedi ve mağlubiyetler de oynamayanların oynayanlardan daha fazla suçu vardır diye taşın altına elini koymaktan çekinmeyeceğini eklemiştir…
En çok neyi özlediği sorulduğunda bunun cevabı benim için cok “acı” cevabını veren yaşlı kurt kimsenin anlamaması üzerine, “ticket varsa tamam yaa!” die eklemiş ve anlayan anladı demiştir… :D:D